Ce poți face în Oradea, în weekendul 11-13 august?

de |

Ce poți face în Oradea, în weekendul 11-13 august?

Ne place să menținem cititorii informați, cu privire la evenimentele care au loc în Oradea și în apropiere. Prin urmare, azi vă prezentăm ce se poate face în Oradea în weekendul 11-13 august. De mâine începe weekendul, și ne putem relaxa și respira ușurați, indiferent de cât de grea a fost săptămâna care tocmai a trecut.

Cu siguranță avem nevoie de aceste zile pentru a ne reîncărca bateriile, și pentru a ne pregăti de următoarea săptămână de muncă. Noi, echipa Ghid Local Oradea, vrem să ne asigurăm că profitați la maxim de weekendul care ne așteaptă, am făcut o listă cu evenimente din Oradea care v-ar putea capta interesul. Sperăm ca lista să vă fie de ajutor și nu uitați să vă bucurați la maxim de fiecare moment. Carpe diem!

Deoarece mulți dintre noi se află în concediu sau vacanță, weekendul începe chiar de azi, joi. Așa că avem o recomandare și pentru seara aceasta.

Joi, 10 august

20:00 Thirsty Thursday Wine Party- Rewine Bar

Vineri, 11 august

10:00 Sinagoga Sion din Oradea, obiectiv turistic

19:30 Jazzy Summer Vibes with Denisa Coca

Sâmbătă, 12 august

10:00 De vizitat, Casa Darvas–La Roche

21:00 Ploaia De Stele – Un Eveniment Unic in Viata Omenirii- Pensiunea Selina

Duminică, 13 august

20:00 Supercomedia Ca la noi la nimenea-Urban Place

Oricum ați alege să vă petreceți timpul, noi vă dorim ca weekendul 11-13 august să fie un weekend reușit, de care să vă bucurați.

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea. Dacă doriți să vizualizați evenimentele care au loc în orașul nostru, în fiecare zi: https://ghidlocal.com/oradea/evenimente/.

Fotografie sus, realizată de Claudiu Oros.