Ce mai e nou în meniul Ristretto?

de |

Ce mai e nou în meniul Ristretto?

Schimbări interesante și delicioase aduce meniul Ristretto nou. Acesta este disponibil din 1 Decembrie și se anunță plin de băuturi noi, latteuri cu arome diverse și prăjituri care se potrivesc perfect lângă o cafea aromată.

Nici gurmanzii nu au fost uitați, astfel noul meniu va avea mai multe sortimente de sendvișuri, pentru toate gusturile. Iar dacă tot am ajuns la subiectul mâncare, te anunțăm că odată cu noul meniu vei putea savura la Ristretto câteva dintre gustoasele salate marca Salad Box. Noua colaborare dintre Ristretto și Salad Box dă posibilitatea clienților să se bucure de o salată sănătoasă fără a părăsi cafeneaua lor preferată.

Și meniul de băuturi, atât calde cât și reci, se înnoiește. O mulțime de arome noi de ceai, ciocolată caldă și latteuri cu fistic, gust de ciocolată și mentă, și multe altele vor putea fi găsite la Ristretto odată cu începutul lunii decembrie. De asemenea, vei putea comanda  băuturi calde pe bază de fructe și cu pulpă de fructe, un tip de punci care nu conține alcool. Tot  băuturi fără alcool în ofertă sunt fresh-urile și siropurile 100% naturale de cătină și afine.

Nu sunt trecute cu vederea nici cocktailurile cu alcool. Acesta este amestecat cu băuturi din plante infuzate natural, și o băutură carbogazoasă. Rezultatul este un cocktail inedit, aromat și rar întâlnit.

Îți plac dulciurile? Desigur, toată lumea se bucură de o prăjitură ușoară și gustoasă. Lava cake este tot o noutate în meniul Ristretto, o prăjitură cu ciocolată fierbinte în interior și un exterior asemănător unei brioșe. Cel de-al doilea desert Ristretto îți va aduce aminte de copilărie – o tartă cu mere și scorțișoară care te va purta direct în bucătăria bunicii.

Multe schimbări în meniu, dar un singur lucru nu se schimbă: cafeaua de specialitate pe care o puteți încerca aici. Poți să comanzi cafeaua to go, iar cineva din echipa Ristretto o va aduce la mașină, în oricare dintre intersecțiile străzii Republicii cu Roman Ciorogariu sau Mihai Eminescu, ori în spatele cafenelei, în parcul Traian. Fără așteptare, fără amenzi de parcare. Detalii și comenzi la 0799.11.22.00

Te invităm să arunci o privire peste meniul Ristretto, pentru a afla toate noutățile!
Date de contact:

Adresă: Calea Republicii, numărul 11
Telefon: +40-799-112.200
E-mail: [email protected]
Web: www.ristrettocaffe.ro
Facebook: www.facebook.com/Ristretto