Banchete, aniversări sau majorate- toate pot fi găzduite de Club MN Mineti

de |

Planificarea petrecerii sau a unui eveniment necesită timp și o bună pregătire. Poate părea dificil să găsiți o locație care să îndeplinească cerințele. Club MN Mineti îți stă la dispoziție pentru a îți ușura munca.

Se apropie perioada de final de an școlar care trebuie sărbătorită cum se cuvine. Dacă ai nevoie de o locație în care să se desfășoare o serbare școlară, să celebrezi absolvirea școlii, sau să te bucuri alături de prietenii tăi când îți sărbătorești majoratul, Club MN Mineti este alegerea cea mai potrivită.

De asemenea, petrecerile de aniversare, petrecerile tematice, karaoke party, toate se pot desfășura în interiorul acestui club. Petrecăreților le șade bine dansând, astfel ringul de dans este spațios pentru ca ei să se poate bucura din plin.

Club MN Mineti

O mulțime de tipuri de evenimente pot fi găzduite de Club Mineti, nu doar cele cu temă de relaxare. Spațiul poate fi folosit și pentru un eveniment business sau o conferință. Club Mineti permite organizarea de seminarii, workshop-uri, training-uri și cursuri.

Nu în ultimul rând, Clubul Mineti oferă spațiul spre închirere, pentru diferite activități cum ar fi cursurile de dans sau fitness.

Fă alegerea cea mai bună pentru evenimentul pe care vrei să îl organizezi! Club MN Mineti îți pune la dispoziție spațiul și instrumentele necesare pentru o petrecere sau o conferință reușită. Ai parte de numeroase beneficii precum: sonorizare ambientală, posibilitate de a avea parte de servicii DJ, videoproiector, spațiu de luat masa, lumini discotecă, echipament de karaoke. Mâncarea și băutura poate fi adusă și de către clienții clubului.
Numărul maxim de persoane este de 60 de persoane, dar tarifele sunt calculate pe oră nu pe persoană. Zona unde se află clubul este în partea centrală a orașului, iar acest lucru constituie un alt avantaj.

Date de contact:

 

 

 

www.clubmineti.ro
Facebook: Petreceri Club MN
E-mail: [email protected]
Tel: 0744 573725
Adresa: Oradea str. Simion Barnutiu 15A