3, 2, 1… START promovarea obiectivelor turistice din Oradea

de |

Imaginați-vă că intrați în Casa Darvas – La Roche, telefonul vostru vă anunță că vă aflați într-o clădire istorică, iar la o simplă apăsare se derulează o înregistrare audio care vă introduce în istoria locului. Acum acest lucru este posibil pentru toți deținătorii de TOP CITY CARD sau BCR CITY CARD!

Ghid Local, împreună cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor și cu sprijinul BCR, au făcut posibile cele menționate anterior. Ieri, 2 noiembrie 2016, a avut loc la Oradea conferința de presă în cadrul căreia s-a prezentat, verbal și vizual, planul de promovare al obiectivelor turistice din Oradea și din țară.

Primele clădiri din Oradea promovate prin intermediul aplicației Top City Card – Guide sunt: Casa Darvas-La Roche, unde a avut loc și conferința, Turnul Primăriei și Sinagoga Neologă Zion. Așadar, toți deținătorii cardului se pot bucura de cele de mai sus începând cu ziua de astăzi, 3 noiembrie 2016. De asemenea, cine vrea să achiziționeze un Top City Card, o va putea face începând cu ziua de marți, 8 noiembrie 2016, de la oricare dintre cele trei obiective turistice. Costul unui astfel de card este de 60 de lei, acesta fiind valabil pe viață. Pe lângă beneficiile aduse de aplicația gratuită, deținătorii cardului au parte de reduceri sau gratuități la toți partenerii noștri din Oradea și din țară, care sunt în jur de 400. De astfel de reduceri se vor bucura inclusiv la vizitarea celor trei monumente istorice din Oradea. Vezi care sunt partenerii noștri din toată țara apăsând AICI.

Top City Card este un card de recomandări turistice, culturale și comerciale, prin intermediul căruia deținătorii acestuia pot beneficia de numeroase reduceri și gratuități la sute de parteneri din toată țara, precum și de ghidaj gratuit la obiective de interes. Cardul, alături de aplicația Top City Card – Guide (iOS, Android), îndeplinește în mod inedit trei funcții:

  • recomandări locuri deosebite
  • beneficii city card (reduceri și gratuități)
  • ghidaj turistic (imagini, text & audio)

Le mulțumim tuturor celor prezenți la acest eveniment important și celor care ne-au făcut cunoscut planul de promovare ale obiectivelor turistice: doamnei Angela Lupșea, director executiv al Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor care ne-a vorbit despre importanța promovării obiectivelor turistice și a instituțiilor culturale și avantajul pe care acest proiect îl aduce pentru locațiile: Casa Darvas-La Roche, Sinagoga Neologă Zion și Turnul Primăriei; Sergiu Penciu, reprezentant BCR care ne-a amintit despre implicarea Băncii Comerciale Române în acest proiect; Adela Crișan, reprezentant franciza Ghid Local și Alexandru Ion, coordonator Ghid Local Oradea.

*Puteți urmări în videoul de mai jos modul de funcționare al aplicației, în urma implementării proiectului la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. De menționat este faptul că la nivel național, proiectul City Card, fiind dezvoltat alături de BCR, înglobează un număr de peste 140.000 de deținători de carduri la ora actuală. Sunt oameni care au posibilitatea de a descoperi frumusețile unui oraș precum Oradea într-un mod interactiv și dinamic. Citiți mai multe despre CITY CARD AICI.

3, 2, 1... START promovarea obiectivelor turistice din Oradea - Ghid Local Oradea