Oradea, primul oraș din România conectat direct cu locuitorii săi

de |

Oradea este primul oraș care se conectează direct cu locuitorii săi, prin Facebook Messenger, coordonat de echipa Ghid Local Oradea.

Acum, viața orașului este doar la un mesaj distanță. Orădenii pot afla periodic care sunt noutățile urbei de pe malul Crișului Repede, informațiile cele mai relevante și evenimentele la care merită să participe. Toate acestea livrate GRATUIT, direct în telefonul lor, prin platforma Facebook Messenger!

Doriți să vă abonați și să fiți la curent cu cele mai importante evenimente din Oradea? Accesați link-ul de mai jos pentru a vă abona:
http://bit.ly/AbonareGL

Este foarte simplu!

Din 16 februarie 2019, de când am lansat WhatsApp Newsletter, am primit sute de mesaje de felicitări și mulțumiri pentru munca pe care o depunem. Am reușit să strângem peste 3.400 de orădeni, care primesc periodic mesaje importante legate de oraș din partea echipei Ghid Local. Începând de azi, trecem la nivelul următor și vom livra un serviciu mult mai bine optimizat, pentru toți orădenii dornici de informații relevante.

Facem tot posibilul să inovăm constant. Ne folosim de tehnologia pe care o avem la dispoziție pentru a livra cele mai autentice informații. Din 2016, de când am lansat proiectul Ghid Local Oradea, am făcut tot posibilul să ne înțelegem urmăritorii. Pentru noi este important să le cunoaștem preferințele și informațiile pe care sunt dornici să le afle.

Pe rețelele de socializare am depășit numărul 30.000 de orădeni, care sunt aprope de proiectul nostru. Acest lucru ne încurajează să mergem mai departe, să livrăm conținut relevant și să ne depășim constant limitele.

Vă invităm să vă conectați cu tot ce are Oradea mai bun de oferit.

Accesați link-ul de mai jos pentru a vă abona:
http://bit.ly/AbonareGL sau timite mesajul „Start” ca mesaj pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/GhidLocalOradea/

Foto: Darius Pavel Photography, @mirel_sabau_photo, @eliza_damaris98