Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)

Thermal Technology powered by Carbon Fiber Heating

Thermal Technology a aparut in anul 2001, incepand sa utilizeze carbonul ca element rezistiv. Dupa diverse studii si teste, Thermal Technology decide sa testeze eficienta carbonului ca element incalzitor producand huse incalzitoare pentru incalzirea cauciucurilor motoarelor de cursa.

Avand in vedere rezultatele excelente obtinute, la sfarsitul lui 2003 Thermal Technology realizeaza prima linie de productie pentru huse incalzitoare de uz sportiv si industrial, devenind partener tehnic al echipelor participante la diverse campionate.

In 2005 compania aplica tehnologia de incalzire pentru incaperi rezidentiale. Primele comenzi au fost executate in Romania, reprezentand 2750 mp de incalzire in pardoseala si au fost finalizate inainte de venirea iernii 2005-2006 , cand temperaturile au atins varfuri de -23°C.

In 2006 intreaga gama de produse este prezentata pietei italiene, constatandu-se un deosebit interes pentru consumul redus de energie, aspectul ecologic al sistemului si usurinta de aplicare. In curand acelasi interes s-a manifestat in toata Europa.

La inceputul anului 2008 in Thermal Technology apare ideea de a crea produse modulare, usor de instalat, functionale, eficiente, dedicate segmentului de bricolaj, „do-it-yourself”. Astfel s-a creat marca Genius Carbon.

Începând cu data de 23 septembrie 2016, vei putea păși în magazinul Thermal Technology din Era Park. Întrebarea de la care a pornit acest demers este simplă: Sistemul tău de încălzire este primitiv?

Intrând în noul magazin Thermal Technology, vei avea ocazia să participi la expoziția cu vânzare a produselor clasice și personalizate în domeniul încălzirii cu fibră de carbon. De asemenea, trecerea de la sistemul de încălzire primitiv la cel avansat va fi ușor de sesizat dintr-o simplă privire. Iar, avantajele tehnologiei folosite, cel mai probabil, vor trezi interesul multor persoane.

Website
Facebook
E-mail: info@thermaltechnology.ro

Telefon: 0359 800 893

 

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie