De la primitiv la tehnologie avansată cu Thermal Technology

de |

Începând cu data de 23 septembrie 2016, vei putea păși în magazinul Thermal Technology din Era Park. Întrebarea de la care a pornit acest demers este simplă: Sistemul tău de încălzire este primitiv?

Intrând în noul magazin Thermal Technology, vei avea ocazia să participi la expoziția cu vânzare a produselor clasice și personalizate în domeniul încălzirii cu fibră de carbon. De asemenea, trecerea de la sistemul de încălzire primitiv la cel avansat va fi ușor de sesizat dintr-o simplă privire. Iar, avantajele tehnologiei folosite, cel mai probabil, vor trezi interesul multor persoane.

Produsele și sistemele folosite de Thermal Technology pe bază de fibră de carbon – și nu pe bază de grafit (care este un derivat al carbonului dar, în loc să fie o „rezistență” cum este carbonul, este un „conductor” de energie electrică, în consecință are randament diferit în ceea ce privește consumul de energie electrică) – , oferă certificări referitoare la siguranța electrică (CE – TUV – NF – LVD – CB), emisiile electromagnetice, rezistența la foc, rezistența mecanică, certificat ATEX pentru industrie, sistemul managementului calității ISO 9001, implementat la sediul de producție.

Știați că…

Formula 1 – emblema concursurilor de mașini – este susținut încă din anul 2004 de Thermal Techonlogy prin procesul inovativ de încălzire a cauciucurilor motoarelor de cursă și anume cu ajutorul huselor încălzitoare pe bază de carbon?

De la primitiv la tehnologie avansată, Thermal Technology, Era Shopping Oradea