Încălzire și confort, sau simplu Thermal Technology

de |

De azi, Thermal Technology vă așteptă în noul lor magazin, un showroom – precum o galerie de artă.

Veți fi întâmpinați cu surprize:„Primii clienți vor primi BONUS din partea noastră un cadou în valoare de 200 lei (cadoul constă într-un produs marca Thermal Technology și reprezintă aport la încălzirea și confortul tău).”

Cum poți deveni clientul Thermal Technology? Vino în showroom, în Era Park, etaj 1, zona home center și achiziționează un produs. Tinerii noștri colegi te vor sprijini să găsești ce ți se potrivește.

Produsele și sistemele folosite de Thermal Technology pe bază de fibră de carbon – și nu pe bază de grafit (care este un derivat al carbonului dar, în loc să fie o „rezistență” cum este carbonul, este un „conductor” de energie electrică, în consecință are randament diferit în ceea ce privește consumul de energie electrică) – , oferă certificări referitoare la siguranța electrică (CE – TUV – NF – LVD – CB), emisiile electromagnetice, rezistența la foc, rezistența mecanică, certificat ATEX pentru industrie, sistemul managementului calității ISO 9001, implementat la sediul de producție.