Thermal Technology – siguranță, economie și bun gust

de |

Thermal Technology este rezultatul unei munci constante, bazate pe încredere și perseverență.

Începutul Thermal Technology își are rădăcinile în anul 2001, perioadă în care studiile și testele au condus la descoperirea beneficiilor carbonului atunci când vine vorba de încălzire, în primă instanță, a cauciucurilor. Carbonul este elementul de înaltă performanță pe care se bazează toată producția de sisteme de încălzire electrice a căror tehnologie este brevetată de THERMAL TECHNOLOGY.

Pentru că evoluția este rezultatul perseverenței și inovației, Thermal Technology aplică tehnologia de încălzire pentru încăperi rezidențiale – primele comenzi au fost executate în România, reprezentând 2750 mp de încălzire în pardoseală și au fost finalizate înainte de venirea iernii 2006-2007, când temperaturile au atins vârfuri de -20°C. Munca continuă în plină forță, iar cu timpul s-au creat sisteme electronice de control a temperaturii, adaptarea sistemelor pentru pereți prin montarea sub tencuieli și sub gipscarton, ca mai apoi să se realizeze radiatoarele electrice cu fibră de carbon cu un consum de energie redus.

Ideile bune merită transmise mai departe, așa că în anul 2006 Thermal Technology se îndreaptă și înspre piața italiană, iar între timp se răspândește în toată Europa.

Certificarea produselor și sistemelor folosite de Thermal Technology pe bază de fibră de carbon – și nu pe bază de grafit (care este un derivat al carbonului dar, în loc să fie o „rezistență” cum este carbonul, este un „conductor” de energie electrică, în consecință are randament diferit în ceea ce privește consumul de energie electrică) – , oferă certificări referitoare la siguranța electrică (CE – TUV – NF – LVD – CB), emisiile electromagnetice, rezistența la foc, rezistența mecanică, certificat ATEX pentru industrie, sistemul managementului calității ISO 9001, implementat la sediul de producție.

Știați că…

Formula 1 – emblema concursurilor de mașini – este susținut încă din anul 2004 de Thermal Technology prin procesul inovativ de încălzire a cauciucurilor motoarelor de cursă, și anume: cu ajutorul huselor încălzitoare pe bază de carbon.

*În curând vor apărea alte articole prin intermediul cărora veți afla mai multe despre: beneficiile aduse de tehnologia folosită de Thermal Technology, confortul de care puteți avea parte și bunul gust abordat cu profesionalism. Pentru mai multe informații, apăsați AICI.