Ziua Inovării – despre cum poți crea plus valoare

de |

Ziua inovării pentru IMM-uri a ajuns la cea de-a doua ediție. Acest fapt denotă interesul crescut pentru dezvoltare venit din partea companiilor poziționate pe raza județului Bihor.

Evenimentul organizat de Fundația Comunitară Oradea, în parteneriat cu Universitatea Hasselt din Belgia și CEU Business School, a reușit în această ediție să adune mediul de afaceri local, asociații de business, autorități publice, tineri antreprenori cărora să le inspire, cu ajutorul speakerilor invitați, ideea de inovare și procesele acesteia. Conferința din data de 14 octombrie 2016, Ziua Inovării pentru IMM-uri, a început cu prezentarea statisticilor care plasează țara noastră pe locuri nu tocmai onorabile în ceea ce privește inovarea și investiția resurselor în cercetare. Ocupăm locul 48 în lume la capitolul inovare, iar la competitivitate poziția 62.

Pe durata întâlnirii, vorbitorii au abordat în prezentările lor idei și principii ce pot fi urmărite de antreprenori și dezvoltatori, spre crearea de plus valoare în produsele sau serviciile companiilor acestora. Astfel, ei se pot folosi cu succes de inovație pentru a se diferenția de concurență și pentru a spori vânzările.

Mai multe detalii cu privire la acest eveniment găsiți pe site-ul Fundației Comunitare Oradea.