Ziua Copilului la Kids Fest Oradea

de |

Ziua Copilului la Kids Fest Oradea.

Anul acesta cei mici vor putea să se bucure de 4 zile dedicate lor, la Kids Fest Oradea. Ziua Copilului trebuie sărbătorită așa cum se cuvine, cu multă culoare și veselie. Festivalul se va desfășura între 1-4 iunie.

Cetatea Oradea va fi punctul de atracție al orașului atât prin amenajarea veselă și colorată cât și prin multitudinea de spectacole și jocuri dedicate întregii familii. Kids Fest Oradea este cel mai mare eveniment dedicat copiilor organizat în Oradea. Atât cei mici cât și cei mari vor avea parte de multe surprize și premiere locale la prima ediție a festivalului Kids Fest Oradea. Programul evenimentului a fost conceput cu o multitudine de activități. Vor fi spectacole de teatru ale trupelor orădene cât și ale trupelor din județele vecine, jonglerii, spectacole de magie, ateliere de creație, și copaci vorbitori pe catalige sau păpuși uriașe vesel colorate.

Citiți întregul comunicat de presă apăsând aici.

Mihai Jurca, directorul Asociației pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune a declarat: ”Oradea devine încet-încet o locație de city-break. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, am pregătit la Cetatea Oradea un eveniment inedit și în premieră, care se va întinde pe parcursul a patru zile, 1 – 4 iunie și care se numește Kids Fest Oradea. Evenimentul are pregătite multe surprize, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi însoțesc. Curtea interioară a cetății va fi folosită pentru spectacole și tot aici se va amenaja un spațiu de joacă special, la fel ca cel organizat în cadrul Târgului de Paști în Piața Unirii. În zona Palatului Princiar vom avea partea de mâncăruri și dulciuri pentru copii, iar pe zona verde vom amenaja spații de relaxare”.

O mulțime de evenimente, ateliere de creație, spectacole de teatru, și alte surprize îi vor încânta pe cei mici.

Date de contact: 
Facebook: https://www.facebook.com/kidsfestoradea/