Ziua a patra de festival – patru spectacole excepționale

de |

Ziua a patra de festival – patru spectacole excepționale

 

Primele trei zile ale ediției a VI-a a Festivalului Internațional de Teatru Oradea s-au încheiat, lăsând în urmă spectacole ce vor rămâne multă vreme imprimate în memoria spectatorilor. Ne pregătim pentru a patra zi de festival cu la fel de mult entuziasm.

Ziua începe cu un spectacol care face parte din secțiunea concurs – Festivalul de Teatru Scurt: „Uluitoarele numere de singurătate ale lui Edward Gant”, de Anthony Neilson, regia Dragoș Alexandru Mușoiu, prezentat de Teatrul „Fani Tardini” din Galați, la care spectatorii care își achiziționează bilete de acum înainte au o reducere specială: la cumpărarea unui bilet, primesc unul gratis.

De la ora 19:00, Trap Door Theatre din Statele Unite ale Americii vă invită la spectacolul „Occidental Express”, un text scris de Matei Vișniec și regizat de Szabo K. Istvan. Locurile la reprezentație sunt vândute toate de aproape o săptămână.

De la ora 20:00, la Sala Arcadia, doi bărbați total diferiți descoperă că destinele lor sunt unite de dragostea pentru aceeași femeie: „Variațiuni enigmatice”, de Eric Emmanuel Schmitt, regia Elvira Rîmbu, prezentat de Teatrul Regina Maria din Oradea.

Ziua se încheie cu o „Poveste din Transilvania/ Erdély Mese”, un spectacol bazat pe piesa „Țara Zânelor” de George Ștefan, regizat de Andi Gherghe și prezentat de Centrul Multimedia Studio Act, Oradea.

Festivalul Internațional de Teatru Oradea este organizat de Teatrul Regina Maria, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Fundaţia Culturală FITO şi UNITER.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi: sponsorului oficial Raiffeisen Bank, partenerului oficial Holcim, sponsorilor Club Rotary Oradea, Rotary Club Oradea Art Nouveau, D&C, Mic Mobilier Trans, Lions Club, A’la Chef Catering, S.C. Congips, Farmacia 3, Green Pub, Casa Florilor, Cofetăria Flavours și tuturor partenerilor.

Bilete se pot achiziționa de la Agenţia Teatrului, deschisă în perioada festivalului de luni – vineri între orele 10:00-21:00, sâmbătă între orele 13:00- 19:00 și duminică între orele 10:00-12:00 și 18:00-19:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informații suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0372/368.475.