Tot ce trebuie știi despre SYKES Oradea

de |

Sykes Enterprises Eastern Europe s-a extins pe teritoriul României în anul 2010 deschizând primul punct de lucru în Cluj-Napoca, mai apoi Sibiu în 2015, Oradea în 2016 și Brașov în 2018. Pornind la drum cu 35 de oameni, SYKES a ajuns în momentul de față la aproape 2.000 de angajați.

Compania oferă soluții de marketing digital, servicii clienți și suport tehnic prin prin intermendiul mai multor canale de comunicare (telefon, chat, forum, email, social media).

În Oradea, SYKES a făcut echipă cu unul dintre cele mai puternice branduri de pe piața tehnologică globală și se bucură de o creștere rapidă.

Poți afla mai multe detalii despre SYKES Oradea aici.

 

Profilul angajaților și comunitatea SYKES Oradea

Toate persoanele care lucrează în cadrul companiei sunt vorbitori de limbi străine, în special limba engleză. Colectivul este tânăr, entuziast și mai mult, majoritatea sunt prieteni și în afara companiei.

Comunitatea creată la locul de muncă, este mereu activă, luând parte la diverse evenimente care au loc în oraș precum concursuri sportiv. În cadrul companiei, sunt organizate lunar activități ce au la bază creșterea bunăstării la locul de muncă și menținerea unui colectiv unit.

 

Ce presupune să lucrezi în SYKES Oradea?

În SYKES Oradea, angajații oferă suport tehnic prin intermediul telefonului și email clienților unei companii cu notorietate pe piața produselor electronice.

Cei care lucrează în cadrul companiei sunt persoane orientate spre tehnologie, dezvoltare și cunoaștere.

Poți vedea mai multe detalii aici.

 

Despre SYKES România și SYKES Global

SYKES și-a început activitatea în România în 2010 în Cluj-Napoca, extinzându-se mai apoi în Sibiu, Oradea și Brașov. Alături de centrele din cele patru orașe, există și o comunitate considerabilă de angajați care lucrează de acasă.

Clienții companiei pe teritoriul României, provin în procent de 60%-70% din sectorul tehnologic și a produselor electornice. În plus, expertiza companiei se întinde și pe sectorul telecomunicațiilor, portalurilor de internet și a celor de călătorie.

Principalele limbi straine acoperite de SYKES România sunt italiană, spaniolă, germană, franceză, portugheză, maghiară, greacă și limbi adriantice.

SYKES Global

Compania SYKES a fost înființată în anul 1977 în Charlotte, Carolina de Nord de către John Sykes. A început cu 3 anagajați, iar în momentul de față, în cadrul companiei, lucrează peste 55.000 de oameni din 70 de locații din toate colțurile lumii.

Cultura SYKES s-a construit în jurul ideii de comunitate și familie, concentrându-se pe îmbunătățirea mediului de lucru, a tehnologiilor utilizate și a modului de lucru.

În prezent, CEO-ul companiei Chuck Sykes continuă să dezvolte o cultură organizațională în care pilonul principal este grija pentru cei din jur.

Puteți urmări SYKES România si pe Facebook sau Instagram.