Within The Nova/N.O.R./Reverse The Moment

de |

Cu ocazia promovării noului material discografic intitulat „Infinite Cycles”, trupa Within The Nova a poposit și la Oradea, având ca invitați cunoscuta trupă orădeană, N.O.R. și o trupă nou înființată din același oraș, Reverse The Moment, în cadrul unui eveniment organizat de Moszkva Kavezo și Critical Bookings.

Trupa Reverse The Moment care abordează stilul melodic metalcore, au fost cei care au deschis seara. Publicul a rămas uimit de energia care le-a fost transmisa prin diferite piese interpretate precum: „beneath the bleeding”, „better of this way”, „pressured”, „perfect waste”. Este o trupă tânără, cu potențial, pe care abia aștept să o revăd live. Vă recomand să mergeți la concertele lor deoarece veți rămâne plăcut surprinși de prestația trupeților.

Următoarea formație care a urcat pe scenă, a fost bine-cunoscuta trupă orădeana N.O.R. Trupa îmbrățișează stilul de rock alternativ, având la activ peste 100 de concerte în cei 4 ani de activitate, N.O.R. este una dintre cele mai active trupe rock din vestul țării, devenind un nume important în scena rock românească. Publicul a intrat într-o atmosferă de visare oferită de interpretarea cunoscutelor piese ale trupei: „în somn”, „șoapte”, „piesa 9”, „aripi noi”, „n.o.r.”. De fiecare dată când merg la un concert N.O.R. mă simt incredibil, muzica lor te face să sari, sa uiți de griji, sa trăiești la maxim momentul.

Headlinerul serii a fost Within The Nova. Este o trupă de metalcore din Timişoara, înfiinţată în decembrie 2015 formată din: Alex Rizea (chitară/voce), Diana Păscuțiu (voce), Akos Mondovici (bass/voce), Zsolt Mondovici (chitara) și Richard Ebner (tobe). Timișorenii ne-au încântat cu piese precum: „forsake the crown”, „infinity”, „ground zero”, „the idealist”. Publicul a fost puțin mai timid la început, dar treptat a devenit tot mai implicat, desfășurandu-se o atmosferă caracteristică unui concert de muzica rock/metal: multă voie bună și headbang. Pe parcursul concertului nu au lipsit: sound-ul dinamic caracterizat prin voci clean și scream, riffurile agresive de chitară, solourile melodice. Lumea adunată la concert a fost plăcut impresionată de prestația formației bănățene. Trupa urmează să scoată pe piață primul material discografic intitulat „Infinite Cycles” în Aprilie 2017.

A fost o seară reușită,cu muzică diversă,fiecare formație a creat o atmosfera proprie, iar cei prezenți au fost recunoscători prin aplauze și aclamații.

Articol redactat de Tudor Vâșcan