Visual Brand: Soluție pentru identitatea ta vizuală

de |

Identitatea vizuală, în zilele noastre, este un element important atunci când vrem să ne facem cunoscută o idee. De cele mai multe ori, pentru a putea transmite nivelul serviciilor oferite, a afacerii sau a momentelor petrecute alături de cei dragi, este nevoie de calitate și claritate în modul de prezentare ales.

Astfel de opțiuni de a te promova sau de a-ți face cunoscută ideea se găsesc pe piață în tot mai multe locuri. O adevărată provocare ar fi alegerea partenerului alături de care, după cum ne dorim mulți dintre noi, vrem să reușim să transpunem o bună parte dintre ideile noastre într-un plan virtual și/sau material și în același timp să obținem informații de actualitate din domeniul web design-ului (dar nu numai).

Visual Brand oferă un exemplu pozitiv pentru cei care doresc să lucreze cu oameni creativi, care pun pasiune în ceea ce fac, lucrează cu profesionalism și se bucură de experiență. Dacă nu știți despre cine este vorba, cel mai probabil ați vizionat timelapse-ul cu orașul Oradea

„Creativitatea ne permite să anticipăm schimbarea, să creăm noi tehnologii, produse și noi metode” – sursă text AICI

Ce oferă echipa Visual Brand?

„Oferim o gamă largă de servicii de producție video și fotografie precum și generarea de experiențe interactive prin integrarea noilor tehnologii. De asemenea, oferim prezentări inovative menite să vă pună în valoare produsele și brand-ul în diferite canale de comunicare”.

Cele menționate mai sus fac referire și la următoarele aspecte:

  • Deplasare la sediul clientului la cerere
  • Fotografiere și prelucrare
  • Calitate
  • Promptitudine
  • Consultanță

Acestea fiind scrise, nu ne mai rămâne decât să urmărim activitatea celor de la Visual Brand și să luăm o decizie.

Date de contact – Visual Brand
Web: AICI
Facebook: AICI
Vezi mai multe videouri realizate de această echipă și pe canalul de Youtube: Visual Brand.