de |

Duminică, 11 decembrie, începând cu ora 19:00, Ristretto va fi gazda unui eveniment special: un vernisaj al unei expoziții foto semnată de Chris Devour – fotograful care reușește să suprindă, cu ajutorul aparatului foto, realitatea unor fracțiuni de secunde care, la rândul lor, odată surprinse, devin clipe veșnice.

Vernisaj marca Chris Devour la Ristretto

Conform celor spuse de Chris Devour, unul dintre conceptele principale care apar în mod constant în arta lui sunt reprezentările expresiilor faciale care, de fapt, în viziunea sa, vorbesc despre identitatea, despre sinele celui fotografiat, despre frumusețea individului din interiorul trupului.

Vernisaj marca Chris Devour la Ristretto

Pe lângă arta fotografică, Chris Devour îmbrățișează și muzica. Acesta a cântat într-o trupă din Budapesta timp de trei ani. Era tobarul formației de punk-rockeri. Printre experiențele sale muzicale mai actuale se numără și turul parcurs alături de trupa Golan, când a concertat în deschiderea lui Parov Stelar. Această experiență a avut loc chiar în timpul anului 2016.

Chris Devour este fascinat și de ilustrații. Colecționează poze sau ilustrații din desene, cărți, reviste. De asemenea, combină toate cele menționate mai sus cu desenul, „remodelând” ceea ce are la îndemână, creând astfel în mod constant.

Fotografii preluate de AICI.

Lui Chris Devour îi place să fotografieze „sub influența” stilului minimalist, lucru care va putea fi observat și la vernisajul din data de 11 decembrie, la Ristretto.

Chris Devour's Don't Look

Acestea fiind scrise, ne mai rămâne doar să așteptăm ziua de duminică și, eventual, să aflăm mai multe despre Chris Devour și despre arta lui…

*Intrarea se face pe bază de rezervare confirmată la numărul de telefon: 0728 830 643.