Unde îţi poţi face un selfie fain în Oradea?

de |

Unde îţi poţi face un selfie fain în Oradea?

Locația unei poze este la fel de importantă precum și subiectul. Indiferent dacă vorbim de poze artistice sau selfie-uri. Așa că de ce sa nu prezint niște locuri inedite unde poţi să îţi faci poze? Hai să vedem cele mai bune locuri din Oradea pentru selfie.

În primul rând ne aflăm în Oradea. Trebuie să ne mândrim cu asta! Să vadă și prietenii din alte orașe cât de frumos e orașul nostru. Aşa că adu-ți camera, telefonul, prietenii și hai în centru să vă faceți niște poze cu Piața Unirii în fundal sau Palatul Vulturul Negru, cu vitraliul în spate, pentru contrast.

Foto: Claudiu Oros.

Dacă nu îți dorești să-ți faci poze înconjurat de oameni care se holbează la tenișii tăi galbeni, îți sugerez sa alegi altă locație. Poate mai artistică, la unul dintre muzee într-un loc plin de cultură. Dacă îți permite aparatura, poți încerca în mișcare, tramvaiele sunt un mijloc eficient și bun pentru a face o poză originală.

Foto: Claudiu Oros.

Poți încerca pe mal, cu HDR-ul activat, în timp ce soarele apune în spatele tău lăsând încă o seară să cuprindă tot orașul.

Foto: Darius Pavel Photography

Sau poţi să îţi faci un selfie într-unul din locurile mai înalte din oraş, care oferă privelişti superbe în spate.

Foto: Claudiu Oros.

Oriunde ai încerca să faci selfie-ul perfect, fie în parc, la o terasă, lângă busul 12, cât timp ești înconjurat de oamenii importanți și te bucuri de moment, consider că momentul trebuie imortalizat.

Foto: Alex Toma.

Foto sus: Darius Pavel Photography.