Un weekend cultural – Festivalul de Teatru pentru Copii

de |

Un weekend cultural – Festivalul de Teatru pentru Copii.

Weekend-ul 16-18 iunie este plin de evenimente. În această perioadă sunteți invitați la teatru, iar piesele prezentate sunt pentru diferite grupuri de vârstă. Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia se află la a IV-a ediție. Festivalul are loc între 4 iunie și 2 iulie 2017.

În data de 16 iunie, vineri, va avea loc spectacolul intitulat „Iubirea e ca brânza”. Povestea urmărește istorioara plină de umor a lui Geronimo. El este un șoricel care pornește într-o croazieră relaxantă în Mările Sudului, unde este posibil să găsească iubirea. Piesa va începe de la ora 17:00, la Sala Arcadia.

Sâmbăta vor avea loc spectacole, în cadrul aceluiași festival, pe scena din Sala Arcadia. Primul, de la ora 11:00: „Motanul încălțat”, se adresează în special copiilor cu vârsta peste trei ani. Spectacolul va fi prezentat de Trupa „Merlin”, din Timișoara. A doua parte a zilei de 17 iunie aduce pe scena Sălii Arcadia una dintre renumitele piese ale lui William Shakespeare. Este vorba despre „Visul unei nopți de vară”, care va fi pus în scenă de trupa din București, Teatrul de Animație „Țăndărică”. Piesa nu este recomandată celor sub 16 ani.

„Povești populare maghiare”, „Iepurașul lăudăros”, „Omul sărac și vulpea păcălită”, „Lupul șugubăț”  și „Ursul și pisica”, sunt piesele care se anunță a fi jucate în ziua de duminică, 18 iunie. 

Citește întregul comunicat de presă, apăsând aici.

Duminică, cei mici vor avea parte și de alte evenimente precum: Carnavalul Copiilor – Parada de personaje unde și ei se vor putea costuma în diferite personaje preferate de ei. Parada se va încheia în Cetatea Oradea. Aici, la ora 18:00 copiii vor fi răsplătiți cu un spectacolul „Plouă cu baloane”, susținut de Dr. Bubble și Milkshake. Copiii care vor veni costumați la paradă vor putea intra gratuit la acest spectacol. Pentru ceilalți, intrarea va fi de doar 10 lei.

Biletele pot fi achiziționate la Agenţia de Bilete a teatrului de marți până vineri, sau pe  www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, puteți apela 0259/440.742.