Un premiu business la nivel european pentru Qubiz?

de |

Qubiz este o firmă de IT cu sediul principal în Oradea, dar prezentă și la Cluj, care de-a lungul timpului s-a bucurat de rezultate demne de European Business Awards. Voi ce părere aveți?

Echipa Qubiz și-a propus anul trecut o nouă provocare: aceea de a ajunge într-o fază cât mai avansată la concursul The European Business Awards 2016/2017. Despre ce este vorba? Despre un premiu pentru excelență prin intermediul căruia se promovează cele mai bune practici din cadrul unor companii din Europa și inovațiile aduse de acestea. Acest proiect de premiere își propune să cuprindă toate sectoarele de activitate în care poate activa o firmă anume, indiferent de cât de mare este aceasta sau de anii de experiență avuți în spate.

The European Business Awards urmărește să îndeplinească trei obiective principale:

  • de a încuraja exemplele pozitive din companii pentru ca și altele să aspire la ele;
  • de a celebra și susține succesele individuale și organizaționale;
  • de a oferi studii de caz și conținut relevant cu bune practici ale organizațiilor excepționale.

Vezi mai multe informații despre The European Business Awards în broșura realizată de organizatorii acestui concurs.

Iar acum haideți să aflăm cu ce anume se mândrește echipa Qubiz:

  • din anul 2012 până în prezent au existat creșteri considerabile în ceea ce înseamnă vânzări, adică a crescut volumul de muncă;
  • aspectul menționat mai sus a făcut ca în ultimele 18 luni numărul angajaților să crească de la 77 la 120 de oameni dornici să se implice în proiectele Qubiz;
  • în plus, doar 7% dintre angajații Qubiz decid să părăsească echipa într-un an;
  • și multe altele pe care le veţi înţelege doar vizualizând video-ul de prezentare pregătit de ei, şi pe care îl puteţi vota la link-ul de mai jos.

Prezentarea video (uşor comică) a echipei Qubiz…

Procedura de vot este simplă: îţi laşi email-ul la adresa de mai sus şi urmezi link-ul primit în email-ul de confirmare. Pentru a vota apasă AICI.

Mai multe informații despre Qubiz puteţi afla pe site-ul companiei.