Umorul, Teo, Vio și Costel

de |

Umorul este un fel comic de a fi serios – Peter Ustinov

După această zi, 7 iunie 2016, pot susține cu tărie că nu am murit prost! Am învățat despre cultura generală, despre prejudicii, despre copii, despre femei, despre lucruri care mișcă, despre lucruri care stau și despre trecut și stele! Iar, toate acestea au fost îmbrățișate de umorul lui Teo, Vio și Costel.

Un trio decent de indecent, cu glume antrenante și viață incitantă de familie – rețeta ideală pentru un show de stand up (pentru ei stand up, pentru noi sit down). Dacă cineva crede că scopul glumelor este să te facă să râzi atunci putem spune că suntem de acord. Însă, când o glumă te face să cazi de pe scaun de râs putem zice și noi că am evoluat și că merită să trăim în secolul XXI!

Viața poate fi povestită în multe feluri. Dar, dacă felul în care o spui nu face lumea să râdă, atunci știi că ai făcut ceva bine!

Show-ul a avut loc la Filarmonica de Stat din Oradea. Drept urmare, sunetul a fost captat de către toți cei prezenți iar fiecare poantă și-a atins potențialul ei maxim!

Dragii noștrii Teo, Vio, Costel și Lucia (LB Shows), vă mulțumim ardelenește și sperăm din tot sufletul să ne mai faceți să râdem!

Articol scris de Rareș Cernea