Ultimele zile de înscrieri la Qubiz Bike Ride

de |

Ultimele zile de înscrieri la Qubiz Bike Ride.

Au mai rămas 3 zile de înscrieri la Qubiz Bike Ride, mai exact până pe 22 septembrie 2017 ora 12:00. Evenimentul, organizat de Qubiz în parteneriat cu Asociaţia Woodfellas, are ca scop promovarea mersului cu bicicleta şi strângerea de fonduri pentru Fundaţia Mihai Neşu.

Este prima ediție Qubiz Bike Ride, și până în acest moment s-au înscris 130 de participanţi. S-au strâns momentan 2900 lei din taxa de înscriere şi din donaţii suplimentare. Suma strânsă va fi redirecționată în întregime pentru continuarea tratamentelor copiilor cu dizabilităţi.

Ce este Qubiz Bike Ride?

O competiție semi-maraton cu trei trasee care se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi de experienţă. Cel mai lung traseu, Race – 20km, are o diferenţă de nivel cumulată de 242 de metri şi vizează bicicliştii experimentaţi. Un traseu mai lejer îl constituie Open – 10km, un traseu mai scurt, de dificultate medie. Cel de-al treilea traseu e Cursa Familiei, un circuit de 3 km cu o diferenţă de nivel de 50 de metri, care poate fi parcurs de copii însoţiţi de cel puțin un adult. Startul pentru Race – 20km se dă la ora 9:00, iar pentru Open – 10km la ora 9:30. Cursa Familiei începe la ora 12:00, astfel încât părinţii care doresc pot participa şi la unul dintre traseele mai lungi.

Goldsprint Racing este una din surprizele pregătite pentru cei prezenți. Este vorba de sistemul în care doi participanți concurează pe o distanţă aleasă de comun acord pe biciclete staţionare. Nu va lipsi  nici “photobooth-ul” unde cei care doresc vor putea să își facă fotografii amuzante.

Participanţii la Race – 20km pot să câştige unul dintre cele 12 echipamente profesioniste de ciclişti oferite de Bellotto, accesorii oferite de GreenBike, şi vouchere Krea Karting. Participanţii la Open – 10km şi la Cursa Familiei vor fi înscrişi la o tombolă cu premii oferite de Bellotto, Cinema Palace, Carrefour, KreaKarting şi Benvenuti. Mai mult, toţi participanţii vor primi câte un pachet de start cu produse oferite de Decathlon Oradea, GreenBike şi Carrefour Oradea.

Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului, www.qubizbikeride.ro.