Ultima strigare pentru Fondul Științescu

de |

Dacă încă nu te-ai înscris în concursul de finanțare, Fondul Științescu, mai ai la dispoziție doar două zile pentru a te gândi la cea mai tare idee de proiect și a face primul pas spre a primi finanțarea.

Îndrăznește să crezi în ideile tale și încarcă proiectul tău AICI până pe 23 noiembrie 2016, ora 23:59.

Vrei să înțelegi mai bine cum trebuie să completezi formularul de aplicare sau ai nevoie de sfaturi în ceea ce privește ideea ta de proiect? Trimite-ne un e-mail la [email protected] sau sună la 0743 899 901.

Ultima strigare pentru Fondul Științescu

*Prin Fondul Științescu, Fundația Comunitară Oradea urmărește să ofere ocazia tinerilor din județul Bihor, să descopere, să dezvolte și să promoveze abilitățile și potențialul lor natural prin finanțarea de proiecte educaționale care propun o abordare de învățare multi-disciplinară și aplicată a științelor. Apropierea tinerilor de lumea științei pe care vrem să o facilităm prin acest program, reprezintă în opinia noastră un prim pas în a-i ajuta să înțeleagă utilitatea științelor în viața de zi cu zi. Scopul programului este acela de a le insufla pasiunea pentru științe astfel încât să-i inspire în alegerea unei cariere în domeniul STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică), încurajându-i astfel să devină inovatorii de mâine. Vezi mai multe informații AICI.