de |

Joi, 23 februarie 2017, ora 20:00, Casa de Cultură a Sindicatelor îl va avea ca invitat special pe Vlad Grigorescu. Acesta a pregătit un show de mentalism, magie și comedie!

Turneul MindShow, pus în scenă de Vlad Grigorescu, cuprinde „un spectacol care se va juca cu mintea ta și te va lăsa cu gura căscată! Magie combinată cu tehnologie multimedia, multă imaginație, umor, interactivitate și un mesaj puternic. Acestea sunt ingredientele care fac din MindShow o experiență LIVE unică. Spectatorii interacționează și devin parte esențială din spectacol. Alegerile lor pot să schimbe felul în care acesta decurge. Se vor citi gânduri, se va prezice fiecare mișcare și cei prezenți vor experimenta lucruri care par imposibile”.

Organizatorii acestei seri sunt Just For Fun Events – companie cu experiență în ceea ce privește organizarea de show-uri de Stand-Up Comedy, spectacole de magie și mentalism, dar și diverse concerte la nivel național -, în colaborare cu Meaningful – companie care se ocupă cu partea de resurse umane, promovare și cu organizarea de evenimente cultural-artistice, spectacole, petreceri și evenimente corporate.

Mai multe informații despre eveniment și bilete pe pagina de Facebook a evenimentului. Alte curiozități la 0741 143 314. Show-ul nu se adresează minorilor sub 12 ani.

Turneul Mindshow by Vlad Grigorescu ajunge la Oradea - Oradea