Trenurile Zăpezii 2017

de |

Trenurile Zăpezii 2017 sunt pregătite să călătorească la munte oferind reduceri pentru pasageri.

În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017, Trenurile Zăpezii 2017 vin cu reduceri tarifare la trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Reducerile se acordă pentru trenurile prezente în linkul următor: CLICK AICI. De asemenea, acestea constau în:

  • de luni până joi 25% pentru călătoriile pe rută directă, clasa a II-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una dintre stațiunile montane de pe ruta: Sinaia – Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț.
  • în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale 25% pentru călătoriile pe rută directă, clasa a II-a, cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1728 și IR 1729 Caracal – Târgu Jiu – Petroșani și retur.
  • zilnic între 31% și 56% pentru călătoriile la clasa a II-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei Reduceri de weekend pe Valea Prahovei.

Iată câteva exemple de reduceri tarifare aplicate:

anexa-2-trenurile-zapezii

Biletele se pot achiziționa online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, de la casele de bilete din gări, de la agențiile de voiaj CFR și prin rezervare telefonică în ziua plecării trenului.

Vezi întreg comunicatul de presă AICI