Top 5 locuri pentru ședințe foto în Oradea

de |

Top 5 locuri pentru ședințe foto în Oradea.

Oradea oferă panorame de vis, care așteaptă să fie fotografiate și care îi încântă pe cei care sunt mai fotogenici. Vă invit să aruncăm o privire la cele mai frecventate locuri potrivite pentru ședințe foto în Oradea!

Piața Unirii

Piața Unirii este un loc numai bun pentru ședințele foto. Oferă o panoramă unică, completată de clădirile istorice, adevărate bijuterii arhitecturale. Pe deasupra, puteți surprinde în cadru și fântânile arteziene, elemente care aduc încă un strop de originalitate peisajului.

Foto: Claudiu Oros.

Parcul Cetății

Parcul Cetății este un loc destul de frecventat de iubitorii de fotografie. Oferă celor mai fotogenici o gamă largă de cadre. Am putea spune că cel mai apreciat element al Parcului Cetății este platforma de lângă lac.

Foto: Tudor Vâșcan – photographer

Grădina fostului Muzeu al Țării Crișurilor

Într-o plimbare prin Grădina fostului Muzeu al Țării Crișurilor, vom putea zări mereu câte un fotograf, cu modelul lui. Este un loc liniștit, ferit de privirile curioșilor și oferă nenumărate cadre, în toate anotimpurile. Spre exemplu, primăvara, fotogenicii sunt atrași de magnoliile care împodobesc grădina. De asemenea, multe cupluri proaspăt căsătorite aleg acest loc pentru pozele din albumul de nuntă.

Foto: Andrei Valentin Ion.

Malul Crișului

Malul Crișului oferă priveliști splendide, pe întreaga sa întindere. Cele mai frecventate locații pentru poze sunt Parcul Libertății și malul opus parcului, care îi atrage pe tineri cu graffiti-ul care decorează zidurile.

Foto: Claudiu Oros.

Parcul Salca

Recent, Parcul Salca a devenit o țintă pentru ședințele foto. Nu este un loc aglomerat, așa că nu trebuie să vă îngrijoreze privirile trecătorilor. Lacurile artificiale care decorează parcul reprezintă atracția principală a parcului.

Foto: Tudor Vâșcan – photographer

V-am prezentat mai sus doar câteva dintre cele mai tentante locuri pentru ședințele foto. Vouă unde vă place să faceți poze?

Foto sus: Alex Toma.