Toamna, comorile sale și Heritage Farms

de |

Suntem deja în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie, iar toamna își face prezența tot mai simțită. De la frunzele căzute din copaci, la răcoarea întregii zile, la ploile și norii mai mereu prezenți, dar mai ales la roadele valoroase specifice acestui sezon care de altfel, ni le oferă, de cele mai multe ori, ca răsplată pentru munca depusă, continuă și constantă. Însă, pentru a putea beneficia de roade cât mai bogate este nevoie ca omul să le aibă de grijă, să le ofere tot ce au nevoie încă dinainte de a deveni semințe pentru o nouă generație, să le îngrijească și să le culeagă la timpul potrivit pentru ca mai apoi, cei dornici să se bucure de proprietățile acestora și gustul autentic să o poată face.

Ce bine că există producători locali care se gândesc la cei care nu dețin o grădină. Printre aceștia se numără și Heritage Farms. Ce ne oferă echipa formată din mai multe familii de fermieri din Bihor? Ne oferă fructe și legume de sezon și produse bio, îngrijite de un număr relativ mic de persoane, dar care iubesc pământul și munca.

De exemplu, dacă dorești un coș cu legume proaspete de sezon, poți opta pentru:

Bineînțeles, cei care vor să își „construiască” propriul coș de bunătăți, o pot face alegând dintre fructele și legumele de sezon și alimentele bio preparate ca la bunica acasă.

Cunoaștem bine faptul că legumele și fructele sunt recomandate în anotimpul în care este natural să fie culese și consumate. Din acest motiv, echipa Heritage Farms oferă clienților posibilitatea de a consuma doar produse de sezon, proaspete, sănătoase și delicioase.

Dacă te-am făcut curios și vrei să încerci și tu produsele Heritage Farms, atunci creează-ți și tu un cont apăsând AICI, adaugă în coș tot ceea ce este binevenit în bucătăria ta și bucură-te de fructele și legume Heritage Farms. Iar pentru a te ține la curent cu statusul comenzii, vei fi contactat prin email și/sau telefonic.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre modul în care se livrează produsele apasă AICI

P.S. Știați că legumele livrate de Heritage Farms sunt culese în ziua în care urmează să fie livrate?