Teatrul Coquette vine la Oradea cu o Poveste de Crăciun

de |

Poveste de Crăciun, spectacolul dedicat sezonului de iarnă la Teatrul Coquette din București, ajunge la Oradea, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 12 decembrie, de la ora 18:00. Piesa de teatru este inspirată din nuvela „Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele.

În Ajunul Crăciunului, morocănoasa și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepoței, Billy și Lilly care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să cheltuiască, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii.

Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpănă dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității.

O poveste clasică, feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, pentru întreaga familie, numai bună de vizionat în prag de Ajun al Crăciunului.

Spectacolul de iarna face parte din proiectul național educativ „Caravana cu povești” marca Un părinte mai bun, prin care ne-am propus să aducem în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru.

Biletele se pot achiziționa online, pe www.unparintemaibun.ro.

Teatrul Coquette vine la Oradea cu o Poveste de Crăciun