Teatrul Artemotion revine cu o premieră: Cacealmaua

de |

Teatrul Artemotion revine cu o premieră: Cacealmaua.

Teatru de PUB, din nou pentru orădeni.

Spectacolele teatrului Artemotion vor continua pe scena din Urban Place, începând cu data de 17 noiembrie. Echipa ne promite o noua serie de spectacole cel puțin la fel de bune ca și cele avute în alte locații din oraș. Actorii teatrului Artemotion vor să își surprindă spectatorii și nu știm prea multe detalii despre spectacolul Cacealmaua, scrisă după textul piesei “Creditul” de Jordi Galceran.

Totuși, puteți afla mai multe în data de 17 noiembrie 2017, când va avea loc premiera acestei piese. Vineri, de la ora 19:00 în Urban Place, vă puteți bucura de o nouă piesă de teatru „de pub”, împreună cu protagoniștii acesteia: Sebastian Lupu și Petre Ghimbășanu. Aceștia ne-au spus că ar fi vorba despre o… “comedie cu încurcături”.

Actorii ne-au mai dat numele a două dintre spectacolele noi care vor fi jucate pe acestă scenă și anume: “Careu de Dame” și “Groparul”. Bineînțeles că vor alterna spectacolele noi cu cele deja cunoscute de public, cum ar fi: “Gunoierul”, “Buletinista” sau “Cerere în căsătorie fără Cehov”. Cu ajutorul noilor colaboratori, Duval Furniture și Urban Place, Artemotion speră la o noua serie de spectacole care vor avea, fără îndoială un succes deosebit.

Ne vedem vineri la premiera Cacealmaua. Distracție plăcută!

Detalii și rezervări aici.

Articol scris de Bianca Feric.