Teatru de păpuși: Momo și hoții de timp

de |

Vă anunțăm că în data de 17 și 18 decembrie, sâmbătă și duminică, va avea loc spectacolul „Momo și hoții de timp”, teatru de păpuși dedicat copiilor mai mici și mai mari, dar și adulților.

Conform spuselor lui Platon, ar fi indicat ca cei mici să trăiască înconjurați de exemple pozitive, de povești cu tâlc, de legende și mituri care să le fie modele numai bune de pus în practică în multe dintre momentele trăite în aventura numită viață.

Momo, un copil orfan care se dovedește a avea o inimă de aur, ajunge să trăiască într-un orășel micuț, încojurată fiind de oameni simpli, precum: un frizer, un zidar, un măturător, mai mulți copii ș.a. Partea interesantă și provocatoare a poveștii este reprezentată de faptul că micul copil îi va salva pe aceștia de domnii cenuși – cei care le furau timpul localnicilor transformându-i în oameni care nu mai trăiau ghidați de bunătate și sinceritate, ca înainte, ci care se comportau asemenea unor mici mașinării „proiectate” să producă, să consume, să respire și să doarmă.

Cum a reușit fetița să le redea timpul pierdut orășenilor parcă vrăjiți de corporația secretă? Acest lucru îl veți putea afla într-una din cele două zile, sâmbătă sau duminică, când voluntarii Asociației Culturale „Noua Acropolă” din Oradea va transforma micul spațiu al cetății într-un loc de poveste care, fie vorba între noi, am putea spune că este de actualitate.

Participând la această reprezentație, copiii vor putea prelua un exemplu pozitiv de la fetița numită Momo, cea care a reușit să salveze un orășel întreg cu ajutorul sincerității, bunătății și curajului.

P.S. La final, copiii vor putea intra în rolul personajului preferat deoarece păpușile le vor fi puse la dispoziție.

Intrarea este liberă!

Mai multe informații la telefon 0755 292 542 sau e-mail: [email protected].

Momo și hoții de timp – teatru de păpuși
Locație: Cetatea Oradea – Corpul I, Zona Copiilor
Program de desfășurare:
– Sâmbătă, 17 decembrie, ora 11:00, Cetatea Oradea – Corpul I, Zona Copiilor
– Duminică, 18 decembrie, ora 17:00, Cetatea Oradea – Corpul I, Zona Copiilor

Teatru de păpuși: Momo și hoții de timp