Taxă pentru noua parcare din Rogerius de la 1 martie 2017

de |

Începând cu data de 1 martie 2017, pentru staționarea în noua parcare subterană din cartierul Rogerius se va percepe o taxă.

După cele trei luni de gratuitate pentru parcarea de pe strada Corneliu Coposu (decembrie, ianuarie, februarie), Primăria Oradea a anunțat perceperea unei taxe pentru staționarea în parcarea din Rogerius.

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]

„La demisol sunt amenajate 193 de locuri de parcare, care vor putea fi ocupate pe bază de abonament. Abonamentele lunare se pot face de la 1 martie, la ghișeele Primăriei Oradea (Piramidă), principiul de acordare fiind „primul venit, primul servit”. Pentru prima lună, abonamentele se vor elibera la primărie, după care prelungirea se va putea face online. Costul unui abonament va fi de 70 lei/lună” – sursă text AICI.

De asemenea, nu există abonament de parcare pentru riverani în acest caz deoarece aceștia beneficiază de posibilitatea de achiziționare a astfel de abonamente pentru parcările deja amenajate în apropierea locuințelor proprii.

„La parter (zona descoperită) sunt 219 locuri de parcare cu bariere. Până la montarea barierelor (în cca o lună), aici va funcționa parcare de scurtă durată (maxim 2 h) pe bază de tichet de parcare. Tichetul va costa 2,60 lei/1 h și va putea fi achiziționat de la oricare dintre cele două parcometre din această parcare. După montarea barierelor, taxa pentru un tichet va fi de 2 lei/1 h” – sursă text AICI.

Pentru a parca la parter, plata se va putea efectua și cu ajutorul aplicației „Tpark”, prin SMS, sau pe bază de card bancar, prin aplicaţia „amparcat”.

Programul de lucru din Sala Ghișeelor, Primăria Oradea este:

  • luni – joi: între orele 07:30-18:00
  • vineri: între orele 07:30-15:30
Vezi mai multe informații și sursa foto AICI.

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]