Târgul de Crăciun: Licitație pentru comercianți

de |

Licitațiile organizate de Primăria Oradea și Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și Regiune, vor avea loc în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, în Piața Unirii.

„Obiectul licitației îl constituie atribuirea de amplasamente pentru alimentație publică și căsuțe pentru activități comerciale specifice sezonului și baruri (în căsuțe de lemn) aparținând Municipiului Oradea, pentru desfășurarea de activități economice în cadrul evenimentului Târgului de Crăciun Oradea” – sursă text AICI.

Cele două locații scoase la licitație sunt următoarele:

  • standuri de preparare și vânzare mâncare, patru locații de alimentație publică tip Street food, patru locații de alimentație publică pentru baruri, două locații de alimentație publică pentru vânzare cozonac Secuiesc;
  • 35 de căsuțe pentru activități comerciale

Informații utile pentru licitație

Ofertele pot fi depuse la sediul Primăriei Oradea, în sala ghișeelor sau prin curier.

Preţul de pornire a licitaţiei pentru fiecare tip de activitate este stabilit conform Hotărârii Consiliului Local nr. 712/2015 privind taxele și impozitele locale pe anul 2016 – 10 lei/mp/zi, de luni – joi (18 zile) și 50 lei/mp/zi, de vineri până duminică (14 zile) .

Astfel, prețul de pornire este de 27,5 lei/mp/zi, pentru activitatea de alimentație publică în standuri proprii și 75 lei cu TVA inclus/zi, pentru căsuță.

Pasul de licitaţie este de 1 leu/pas. Preţul licitat va fi cel puţin egal cu preţul de pornire a licitaţiei + primul pas. Plata preţului pentru teren se va face anticipat, la încheierea Convenţiei de amplasare temporară.

Plata se va face pentru întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului Târgul de Crăciun Oradea.

Ofertanţii vor achita taxa de participare la licitaţie în valoare de 20 lei, sumă care nu se mai restituie.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 14.11.2016, ora 10.00. Ofertele se vor depune la Serviciul Relaţii cu Publicul în Sala Ghişeelor (piramidă) – Ghişeele 7-14. Şedinţa publică cu strigare se va organiza la Primăria Oradea, Piața Unirii nr. 1, în data de 16.11.2016, ora 12.00.

Detalii suplimentare AICI. Informații preluate de AICI.