de |

Dragi studenți, șomeri, angajați, angajatori și… curioși, în curând va avea loc o nouă ediție a Târgului de Cariere, mai exact în data de 18 martie 2017, în intervalul orar 10:00 – 19:00, în Lotus Center Oradea.

Ziua de sâmbătă, 18 martie, poate fi una norocoasă pentru căutătorii unui loc de muncă sau pentru cei care vor să-și întregească echipa. Târgul de Cariere din acest an va aduce sub aceeași „cupolă”: companii, oportunități și, bineînțeles, posibili viitori angajați.

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]

Cui i se adresează acest eveniment? După cum menționasem mai sus: studenților, absolvenților, angajaților și angajatorilor. De asemenea, pentru cei indeciși există un Stand de Demisii. Vezi mai multe informații despre acesta apăsând AICI.

Reprezentanții companiilor sunt așteptați cu drag la acest eveniment! Așadar, completați chestionarul următor pentru a vă face cunoscute ofertele și în cadrul Târgului de Cariere.

P.S. Dă like paginii de Facebook Târgul de Cariere și primești o cafea sau un ceai din partea casei, la târg, asta ca să fii pregătit/ă pentru întâlnirea cu recrutorii.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe informații, accesează și site-ul www.targuldecariere.ro. Fotografii preluate de AICI.

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]