de |

Dragostea plutește în aer, dar nu și pentru trupele Țapinarii și Fără Zahăr care au venit cu multă voie bună, ironii spumoase și glume ce au făcut o cameră întreagă să râdă în timpul concertului Anti Valentine’s Day.

Iubitorii genurilor de muzică rock acustic și folk rock s-au adunat în seara de 3 februarie, în Urban Place, pentru a asculta cele două trupe sosite tocmai din București și Dorohoi și care au adus zâmbete pe buzele celor veniți să asculte muzică românească presărată cu mult umor și satire sociale ale lumii în care trăim.

Cei de la Țapinarii au deschis concertul cu melodiile lor umoristice, întreținând o atmosferă relaxantă de vineri seara, cu gașca la o bere, și cu multe gulme introduse in timpul cântecelor. Aceștia au fost urmați de cei de la Fără Zahăr care cu ușurință au reușit să facă o sală întreagă să râdă și să fredoneze versurile caracteristice lor. Dacă aruncai o privire în jurul tău, toate fețele din încăpere exprimau bucurie și destindere creând o ambianță reconfortantă resimțită de fiecare persoană.

Seara s-a terminat într-un mod plăcut, oamenii au plecat voioși spre casele lor.

Articol scris de Cezara Cheregi
Fotografii realizate de Tudor Vâșcan