Taco Fresh, specific mexican delicios

de |

Taco Fresh, un restaurant cu specific mexican delicios și sănătos.

Pasiunea pentru mâncare și pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos. Acestea sunt cele două motive care stau la baza conceptului cu specific mexican, Taco Fresh.

Fondatorul restaurantului este Radu, și ne spune că pasiunea lui pentru nutriție a început din anul 2008, dar a fost interesat de prepararea mâncărurilor încă de la 6 ani. După vârsta de 20 de ani însă, a început să fie tot mai atras de tot ce înseamnă alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.

În Oradea nu sunt foarte multe opțiuni de mâncare sănătoasă. Observând acest lucru, Radu a conceput ideea Taco Fresh. Restaurantul oferă un meniu autentic cu preparate tradiționale mexicane delicioase. Aceste preparate au fost gândite pentru a oferi o masă echilibrată și sățioasă, care să promoveze un stil de viață sănătos.

Restaurantul cu specific mexican folosește produse de înaltă calitate. Aici se pot enumera  orezul basmati, fasolea neagră și alte legume proaspete. Carnea este gătită într-un mod cât mai sănătos, pieptul de pui fiind gătit la grill, iar carnea carne de vita este preparată prin metoda slow cooking, timp de 12 ore. Pentru condimentare nu se folosește oțet sau lămâie, ci lime-ul care pune în valoare aroma mâncării.

În preparatele din meniul restaurantului se găsește foarte puțin ulei, doar la 4 din cele peste 20 de ingrediente, care în mare parte sunt importate din Mexic, pentru a asigura un gust autentic. Tipurile de salsa (sosuri) sunt preparate cu grijă de către echipa restaurantului în fiecare zi pentru a fi proaspete, și nu se folosesc mix-uri gata făcute.

Taco Fresh nu face compromisuri când vine vorba de preparatele oferite clienților. „Îmi doresc sa ofer celor interesaţi de sănătate, alternativa unei mese echilibrate, sănătoase și nutritive, dar în acelaşi timp vreau să ofer o mâncare gustoasă. Motivul pentru care am creat acest concept, este rata tot mai mare a obezității, în special a copiilor. De aceea am îmbinat aceste idei în tot ce înseamnă Taco Fresh”, ne spune Radu.

Un alt plus este faptul că poți opta pentru varianta ne picantă a produselor, sau poți alege din oferta vegetariană în cazul în care nu consumi carne.

Sănătos înseamnă și gustos, la Taco Fresh!

 

Date de contact: 

Telefon: 0775 562 708

Facebook: Taco Fresh 

E-mail: [email protected]

Adresă: Lotus Center, zona food court