Taco Fresh, împreună pentru o lume mai bună

de |

Taco Fresh, împreună pentru o lume mai bună- burrito donati

Știți care e motto-ul restaurantului Taco Fresh? Mexican with a purpose. Sloganul restaurantului reprezintă ideea de bază de la care a pornit această afacere. Unul dintre scopurile Taco Fresh l-am aflat în articolul de data trecută, și anume de a aduce pe piața fast food-ului alternativa unei mese sănătoase, cu ingrediente naturale, folosind foarte alimente care oferă nutrienții necesari organismului.

Dorința de a ajuta se extinde dincolo de a oferi clienților o masă sănătoasă. Taco Fresh a lansat un program caritabil în cadrul căreia poate fi donată mâncare și celor care nu își permit.  Astfel, pentru fiecare burrito cumpărat de clienți pentru a fi donat, Taco Fresh donează încă unul celor aflați în nevoie.

Campania Burrito donati a fost lansată cu succes de Ziua Copilului, cu ocazia căreia s-au donat 70 burrito copiilor de la Centrul Social Caritas și copiilor nevoiași din Ioaniș.

Donarea de produse alimentare o modalitate foarte bună de a ajuta comunitatea și poate aduce o diferență reală în viața celor pe care îi ajutăm, mai ales când cei care suferă de lipsuri de află la o vârstă fragedă.

„Împreună vrem să oferim mâncare sănătoasă, nutritivă si de calitate, celor in nevoie, în special copiilor. Ei au nevoie de suportul nostru pentru a avea șansa la o viață cât mai împlinită, chiar dacă s-au născut poate în niște familii care nu le pot oferi nici măcar mâncare, apa potabilă sau șansa la educație”, ne spune managerul Taco Fresh.

Te poți implica şi tu, cumpărând un burrito caritabil de la restaurantul Taco Fresh din Lotus Center, sau împreună cu comanda ta pentru livrare la birou sau domiciliu. Toate detaliile le vei găsi aici: https://tacofresh.ro/doneaza-un-burrito. 

Împreună cu Taco Fresh, putem face o lume mai bună și să aducem un zâmbet și pe fețele celor mai puțin norocoși!

Date de contact:

Telefon: 0775 562 708

Facebook: Taco Fresh

E-mail: [email protected]

Adresă: Lotus Center, zona food court