Swimathon, eveniment sportiv care face valuri

de |

Swimathon, eveniment sportiv care face valuri.

Swimathon este un eveniment sportiv de strângere de fonduri prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative sau proiecte  de implicare în comunitate. Swimathon Oradea va avea loc în 27 mai.

În cadrul acestui eveniment este înscris și proiectul AIESEC Oradea, „ Discover”, care îşi propune să contribuie şi anul acesta la dezvoltarea comunității orădene.

Discover este un proiect internațional ce constă în activități cultural-educative destinate elevilor din Bihor de clasele I-VIII și are ca scopuri principale familiarizarea tinerilor cu tema multiculturalismului, explorarea potențialului uman, și nu în ultimul rând, dezvoltarea personală şi socială.

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.

Pentru ca toate acestea să fie posibile, sunt necesare fonduri, iar acestea se doresc a fi strânse în cadrul Swimathon. Evenimentul sportiv va avea loc în data de 27 mai, la Bazinul Ioan Alexandrescu. Înscrierile se pot face până pe 22 mai. Te poți înscrie ca înotător sau ambasador pentru una dintre cele 22 de cauze!

Înscrierile se pot face aici.

Pentru mai multe detalii, poți accesa:

Facebook: „Swimathon Oradea”

Site: http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiect/discover/