Swimathon 2017, un adevărat succes!

de |

Swimathon 2017, un adevărat succes!

Ediția a cincea a evenimentului caritabil a avut rezultate dincolo de așteptări. Swimathon 2017 a avut loc sâmbătă, 27 mai. La start s-au aliniat 333 de înotători. Dintre aceștia au făcut parte diferiți oameni cu spirit civic, angajați din companii, antreprenori și chiar copii. De asemenea, au fost prezenți peste 1000 de susținători și beneficiari ai celor 22 de cauze, la  Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” pentru a-și încuraja constant favoriții prin pancarte motivaționale, diplome speciale și fotografii la fața locului.

Rezultatele acestui eveniment au fost un real succes. S-au strâns peste 170.000 lei în bani şi produse. Acestea au provenit din sponsorizări ale companiilor şi din donaţii individuale, pentru cele 22 de cauze care au menirea de a produce o schimbare în bine în cadrul comunității bihorene.

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.

Alin Indrei, beneficiar al Asociației Down Oradea, a primit din partea Fundaţiei Comunitare Oradea diploma de Cel Mai Activ Fundraiser. Acesta a strâns suma de 2.490 lei, pentru proiectul ,,Povești nespuse II”.

Olga Abrudan în vârstă de 5 ani, a câștigat diploma pentru Cel Mai Activ Înotător. Micuța înotătoare a reușit suma de 2.560 lei, pentru susținerea proiectului Asociației Vladimir Angelman.

Se mai pot efectua donații până la data de 30 iunie 2017, pentru ca fiecare cauză să poată să își atingă obiectivele. 

Foto: Victor Panc

 

Date de contact:

 [email protected]                                                                                                           

www.fundatiacomunitaraoradea.ro

 www.facebook.com/fcoradea