Susține și tu voluntarii LCM Oradea

de |

Susține și tu LCM Oradea completând un simplu formular: http://bit.ly/lcm-sondaj!

Voluntarul, conform DEX, este cel care „acționează de bunăvoie, din proprie inițiativă, nesilit de nimeni, în mod conștient” – sursă text AICI. Drept urmare, acțiunile de voluntariat pot fi incluse, majoritatea, în categoria acțiunilor nobile. În aceeași categorie, cel mai probabil, se încadrează și grupul LCM Oradea.

„Grupul LCM este un grup informal, format din tineri voluntari care doresc să se dezvolte punându-se în serviciul comunității și care adoră să se implice. Echipa noastră de voluntari este incredibilă. Sunt deschiși oricărei oportunități, sunt implicați în diferite activități de voluntariat și servesc comunitatea. Dar, uneori, și voluntarii au nevoie de instruire și ajutor în domeniul lor de voluntariat. Alături de diverși specialiști și traineri, voluntarii pot beneficia de training-uri și ateliere fructoase, din care pot dobândi o multitudine de informații” – sursă text AICI.

Care este nevoia acestui grup? Aceea de a-i ajuta să devină mai buni!

Cum putem face noi acest lucru? „LCM vrea să știe aspecte despre activitățile tale de voluntariat și de implicare în comunitate! Răspunsurile tale ne ajută să adaptăm programele noastre la nevoile comunității orădene. Doar împreună putem aduce schimbarea. Sondajul este AICI, iar completarea durează aproximativ 12 minute”.

Pentru mai multe informații vezi pagina LCM Oradea.