Susține și tu Educația prin Cultură!

de |

Susține și tu Educația prin Cultură!

AIESEC Oradea îşi propune să contribuie şi anul acesta la dezvoltarea comunităţii prin desfăşurarea proiectului social-educaţional „Discover”. De data aceasta vor avea acces copiii din județul Bihor, nu doar din Oradea. Înscris în evenimentul sportiv de strângere de fonduri „Swimathon” ediția 2018, organizat de Fundația Comunitară Oradea, AIESEC își propune un obiectiv de 15.000 de lei pentru a putea susține proiectul vara aceasta, fiind o organizație de tineri voluntari.

„Discover” este un proiect internațional ce constă în activități cultural-educative destinate elevilor din Bihor de clasele I-VIII. Are ca scopuri principale familiarizarea tinerilor cu tema multiculturalități, explorarea potenţialului uman, dezvoltare personală şi socială. Diversitate, tradiție, educație și distracție, sunt doar câteva dintre elementele specifice pe care le puteți recunoaște și în contextul celei de-a V-a ediții a acestui proiect!

Mulțumim Fundației Comunitare Oradea pentru această oportunitate și primului nostru sponsor direct Eberspaecher Exhaust Technology Romania, care a ales să ne susțină direct proiectul nostru de Educație prin cultură, denumit în cadrul organizațional intern „Discover” înscris la Swimathon 2018! Acest eveniment își propune să implice întreaga comunitate oferind ocazia să susțină prin moduri proactive proiectele și mobilitățile sociale și culturale din orașul Oradea.

Dacă doriți să susțineți Educația prin cultură, proiect organizat de AIESEC Oradea, vă puteți implica astfel:

– donaţii directe : http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiect/educatie-prin-cultura/ –

înscriere ca și ambasador al proiectului: http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/inscriere-ambasadori/

-înscriere ca și înotător individual/echipă înotători : http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/inscriere-echipa-inotatori/

Vă invităm într-un număr cât mai mare la evenimentul sportiv de strângere de fonduri, Swimathon în data 21 aprilie!

Lucrurile se mișcă, dacă faci valuri!