Susține examenul IELTS în Oradea

de |

Susține examenul IELTS în Oradea.

IELTS (International English Language Testing System) este cel mai popular test de limba engleză din lume. Mai mult de 2,9 milioane de teste sunt susținute anual.

Testul IELTS îți poate crea noi oportunități – te poate ajuta să locuiești, să studiezi și să lucrezi în lumea întreagă. Mai mult de 10000 de organizații din 140 de țări acceptă testul IELTS, inclusiv organizații guvernamentale, academice sau instituții de angajare.

IELTS este singurul test de limba engleză care este acceptat cu scopul de imigrare de către toate țările care cer un test de limbă. Dacă aplici pentru un permis de rezidență sau de muncă în Marea Britanie, IELTS se află pe lista testelor de limba engleză acceptate. Mai jos sunt prezentate o serie de informații utile legate de examenul IELTS.

Examenul este structurat în două module: modulul general pentru muncă în străinătate și modulul academic necesar studiilor la universitate în străinătate. Modulul general conţine aceleaşi probe ca şi modulul academic exceptând prima parte de la proba scrisă și partea de citire (https://www.britishcouncil.ro/examene/ielts).

În cadrul examenului se evaluează 4 competențe: înţelegerea unor texte scrise (Reading), parte de ascultare (Listening), scriere (Writing), conversație orală (Speaking). Scala de evaluare conţine 9 benzi de la 0 la 9 unde banda 5 desemnează  utilizatorul modest iar banda 9 utilizatorul expert.

Majoritatea universităţilor cer pentru adimitere minimum 6,5. Examenele sunt recunoscute internaţional şi sunt încadrate în sistemul de examinare ALTE. Pentru toate examenele se pot realiza simulări şi cursuri de  pregătire.

Vestea bună este că începând de anul acesta, puteți susține examenul IELTS și în Oradea! Până în data de 22 Septembrie se pot înscrie la centrul nostru doritorii pentru examenul care se va organiza în 28 Octombrie la Oradea (în cazul în care sunt minimum 20 de persoane înscrise).

De asemenea, cei care doresc să-și susțină examenul într-un alt centru din România (Timișoara, Cluj), se pot înscrie tot la Babel Trad Center.

Date de contact: Babel Trad Center

Adresă: Strada G. Enescu, numărul 22

Telefon: 0729 155 088

E-mail: [email protected]

Web: www.babeltradcenter.ro

Facebook: BABEL TRAD Language Center

Program: L – V, de la 08:00 la 16:00