Sunsets by the Lake – Let’s make something beautiful together…

de |

Dacă îți place să petreci, avem pentru tine locul ideal, în care timp de 24 de ore ai șansa de a te distra cât pentru un an alături de Sunsets by the Lake!

Aflat la a doua ediție în acest an, evenimentul marca Sunsets promite să ofere orădenilor, și nu numai, în data de 28 iulie, petrecerea de neuitat Sunsets by the Lake. Pentru această ediție, organizatorii au ales Picnic Bistro (Kings Land, Ineu). Privelișea oferită de aceste locuri este una ideală atât pentru relaxare cât și pentru fotografii. Cei prezenți vor putea savura, pe timp de zi o limonadă, iar dacă foamea pune stăpânire pe cei prezenți, aceștia se vor putea delecta cu un burger gustos. În line-up-ul evenimentului se regăsesc dj-ii Alin Dragan, Gabriel M și duo-ul Sunsetters si Tendix, care vor întreține admosfera după apusul soarelui.

Organizatorii Sunsets by the Lake, în parteneriat cu Aerodromul Kings Land, oferă un zbor gratuit cu avionul și bilete la eveniment pentru 3 norocoși. Pentru mai multe detalii cei interesanți sunt rugați să consulte pagina de Facebook a organizatorului, Sunsetters DJ (https://www.facebook.com/sunsetters.dj/). Bilete pentru un zbor de agrement cu avionul sau pentru o plimbare cu hidrobicicleta pot fi achiziționate de toți cei care vor să admire peisajul într-un alt fel decât cel obișnuit.

Prețul unui bilet este de 25 de lei, acesta putând fi achiziționat doar de la intrare. Evenimentul începe la ora 12, iar sfatul organizatorilor este ca cei care vor lua parte la petrecerea de 24 de ore să se prezinte cu “bateriile încărcate”.

 

Articol realizat de: Sebastian Ferchi