Studenții cer parcare gratuită

de |

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=3818 /]

O nouă inițiativă semnată de Asociația Studenților Economiști din Oradea, în colaborare cu alte 10 asociații studențești ale Universității din Oradea, se desfășoară în aceste zile. De data aceasta, studenții, indiferent de facultatea de care aparțin, s-au unit pentru a milita împreună asupra unui scop comun, și anume obținerea parcării gratuite în fața centrului universitar.

Studenții care au pus bazele acestui proiect, doresc să obțină facilitarea accesului gratuit doar pentru studenți la parcarea din fața campusului Universității din Oradea, amplasată pe strada Universității, respectiv de la Cimitirul Municipal Rulikowski, până la pârâul Peța.

Campania de strângere de semnături a ajuns la final în data de 22 martie 2017, iar vineri, 24 martie, președintele Asociației Studenților Economiști din Oradea, Adrian Abrudan, a informat municipalitatea despre nevoile pe care le au studenții, înaintând o cerere spre Consiliului Local al Municipiului Oradea, semnată de un număr de 1020 de studenți.

 Studenții cer parcare gratuită

CITEȘTE ÎNTREGUL COMUNICAT DE PRESĂ APĂSÂND AICI

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]