Strategii de vară: vinuri ușoare și desert

de |

Strategii de vară: vinuri ușoare și desert.

Mai mult decât oricând, în această perioadă a anului căutăm metode de relaxare, mai ales cei care nu am reușit să plecăm în concediu, sau cei care s-au întors din vacanța mult prea scurtă. ReWine Bar ne propune cea mai plăcută strategie de vară: vinuri care impresionează cu energie și finețe, mai degrabă decât cu putere, servite lângă BBQ, și deserturi pe măsură.

După o zi grea la birou, vrem ceva care să ne relaxeze, nu o băutură care să ne încarce. Ce recomandă specialiștii în vinuri de la ReWine?

Unele dintre cele mai bune alegeri pe timp de vară sunt spumantele. Acestea trebuie servite reci. Gama este diversă. Puteți opta pentru oricare din următoarele băuturi: frizzante, prosecco, cava, și nu în ultimul rând cunoscuta sampanie. Spumantele constituie o băutură ușoară, care poate fi servită la diferite ore ale zilei.

În funcție de mâncărurile servite lângă băuturi, ReWine mai recomandă:

Dacă mergeți la un grătar unde se servesc și cârnăciori, Riesling se potrivește cel mai bine. Preparatele din pui alunecă mai bine cu vinurile Rose. La un barbeque se pot servi de asemenea și vinuri roșii: Primitivo, Carmenere, sau Cabernet Franc, toate servite reci, spune echipa ReWine.

Iar pentru cei care vreți să vă îndulciți, cu un desert ușor de vară, ReWine Bar are în meniu exact ce căutați. Vedetele acestei veri sunt: lavanda mousse, o prăjitură aromată și ușoară, și wine cake, un desert excepțional mai ales pentru iubitorii de vin.

Strategia de vară recomandată de ReWine este mai mult decât îmbietoare. Pe lângă vinurile și deserturile propuse mai sus, localul vă așteaptă cu mic dejunuri pline de gust și o cafea care să vă dea energie.

Date de contact:

Adresă: Strada Republicii, numărul 31
Telefon rezervări: 0772 277 777
E-mail: [email protected] – PR manager; [email protected]
WebSite: www.rewine.ro
Facebook: Rewine Bar