Street Food Festival Oradea începe!

de |

Street Food Festival Oradea, ediția a doua, începe!

Așa cum știți deja, și ați observat pregătirile din Piața Unirii, Street Food Festival Oradea este aproape de deschiderea care va avea loc în 18 mai, joi la ora 12:00.

Datorită succesului înregistrat în prima ediție Street Food Festival care a avut loc în Oradea, organizatorii au decis să înceapă turneul Street Food Festival cu orașul Oradea. Festivalul va ajunge în 9 orașe, iar în afară de Oradea mai sunt pe listă: Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba-Iulia, Timișoara și Bacău.

Chef Foa se va reîntoarce în perioada 18 – 21 Mai în Piața Unirii din Oradea în calitate de ambasador al Street FOOD Festival. Față de prima ediție, care a avut loc în toamna anului trecut, numărul de vendori prezenți la eveniment a crescut de la 28 la 45, câți vor fi anul acesta. 9 dintre aceștia vor fi de pe piața orădeană.

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.

Publicului gurmand îi sunt promise o serie de lucruri care vor face ca prezența lui la Street FOOD Festival să merite din plin. Va fi amenajată Kids Zone, în partea unde este statuia Mihai Viteazul. Astfel cei mici vor avea parte de activități precum ateliere de face-painting, pentru ca și ei să aibă parte de divertisment. Activități special gândite sunt pregătite, astfel încât experiența festivalului să fie pe placul tuturor.

Burgeri, noodles, quesadilla sau gulaș, înghețată, și clătite și bineînțeles o mulțime de alte rețete de street-food vă așteaptă.

„Promitem o experiență aparte, atât prin prisma mâncărurilor oferite cât și prin intermediul activităților gândite”, ne spune Constantin Covaliu – Manager, Street FOOD Festival.

Piața Unirii va găzdui cu ocazia festivalului și o scenă pe care vor urca artiști internaționali. Programul este următorul:

Ne vedem la Street Food Festival Oradea, în Piața Unirii!