Slăbește în doar 6 săptămâni

de |

Slăbește în doar 6 săptămâni.

Pregătește-te de plajă, deoarece cu programul Metabolic Balance al nutriționistei Ramona Tomuța, poți slăbi 10 kilograme în doar 6 săptămâni. Cea mai bună promoție a verii, mai ales pentru cei preocupați de felul în care arată și de sănătatea lor. Probabil te-ai săturat să te ascunzi sub haine mai ale când temperatura de afară e tot mai ridicată. Dacă nu ești mulțumit/ mulțumită de felul greutatea ta, poți face ceva în privința aceasta acum.  

Avantajele sunt multe. Pe lângă faptul că vei reuși să ajungi la greutatea dorită, într-un mod sănătos, în această perioadă poți avea parte și de un preț promoțional!

Cum? Ți se va întocmi un plan de nutriție individualizat, pe care va trebui să îl respecți. Cele 10 kilograme în plus vor dispărea în decursul a 6 săptămâni, doar consumând alimentele din planul de nutriție făcut la Metabolic Balance.

Acest plan are incluse diferite alimente și combinații optime pentru tine. Fiind elaborat pe baza datelor personale și a analizelor de sânge, nu pune în pericol sănătatea, ci dimpotrivă, îți ajută organismul să scape de kilogramele în plus oferind o alimentație echilibrată. Planul de nutriție pe care îl vei primi aici, nu are legătură cu dietele scrie la întâmplare pe care probabil le găsești cu duiumul pe internet. Acesta este compus respectând principii științifice valide, și în urma unor analize amănunțite.

Beneficiile sunt nenumărate. Vei slăbi, așa cum ți-ai dorit de mult timp, iar în același timp vei avea posibilitatea să înveți cum să mănânci sănătos și echilibrat pentru toată viața. Astfel, nu doar că vei slăbi, te vei și menține la greutatea dorită.

Dacă ești interesat/ interesată, ar trebui să te grăbești. Prețul promoțional are valabilitate limitată!

Date de contact:

Site: www.plandealimentatie.ro/

Programari si informatii: 0743 898791

Ramona Tomuța – consilier nutritie Metabolic Balance

Oradea, Str. Iuliu Maniu, nr. 52