Simțurile se răsfață doar la ReWine Bar

de |

Cu toții ne dorim sa începem ziua cu un mic dejun delicios și sățios, iar dacă mai e și sănătos pe deasupra corpul nostru ne va mulțumi pentru alegerea făcută.

La ReWine Bar veți găsi nu una, ci două variante promoționale de mic dejun din care să alegeți și nu trebuie să fiți matinali deloc pentru a vă putea bucura de ele deoarece Happy Hour-ul la ReWine începe la 8 și se încheie la ora 12. Permiteți-mi să elaborez ce presupun cele doua variante:

Early Meal – Sandwich ReWine acompaniat fie de un espresso ca la el acasa, fie de un cappuccino cremos și savuros,

sau

Morning Boost – Overnight Oats din ovăz, migdale, iaurt grecesc și alte ingrediente delicioase la care veți putea contempla în timp ce continuați să vă  bucurați papilele cu una dintre cele două cafele menționate mai sus.


Iar pentru iubitorii de cafea grăbiți să ajungă la muncă sau la școala, ori la RAR dacă v-ați luat recent automobil, Rewine Bar v-a pregătit varianta Coffee To Go.
ReWine Bar
Deoarece pasiunea pentru vin stă la baza conceptului ReWine, nici promoțiile pentru licoarea lui Bachus nu au fost lăsate la o parte. Astfel, dacă ești nesigur ce tip de vin ți se potrivește cel mai bine, sau vrei să încerci mai multe gusturi, poți opta pentru un Turneu de Vinuri, care constă în cinci vinuri, fiecare la 75 de ml. Prețurile pentru acestea sunt mai mult decât accesibile, iar vinurile din lista fiecărui turneu, sunt excelente.

Cei de la ReWine Bar vor fi prezenți și la Street Food Festival – Oradea, care va începe în data de 18 mai, pentru că o mâncare bună se potrivește cu un vin pe măsură.

Date de contact:
Adresă: Strada Republicii, numărul 31
Telefon rezervări: 0772 277 777
E-mail: [email protected] – PR manager; [email protected]
WebSite: www.rewine.ro
Facebook: Rewine Bar