Serile de joi sunt dedicate studenților- Students’ Party

de |

Serile de joi sunt dedicate studenților- Students’ Party

Oradea pare mai plină de viață după fiecare început de octombrie. Motivul? Studenții s-au întors în oraș. După cum știm, viața de student se împarte în două mari categorii: învățatul din greu și petrecerile.
Green Pub vine în întâmpinarea studenților care vor să se distreze așa cum merită după o săptămână de învățat și mers la cursuri. În fiecare zi de joi de la ora 21:00, petrecerea se încinge pentru studenții orădeni cu Students’ Party în Green Pub.

Deoarece studentului îi șade bine cu petrecerea, în pub-ul din centrul orașului se oferă promoții la Students’ Party, numai bune pentru buzunarul fiecăruia. Până la sfârșitul anului universitar, cocktail-urile Cuba Libre și Vodka Juice sunt la prețul de promoție 1+1 la doar 10 RON. Dacă sunteți amatori de băutură pe bază de hamei, puteți opta pentru promoția Draft Carslberg 1+1, tot la 10 RON.

Și cei care au trecut de perioada facultății sunt așteptați în Green. Așa cum ne-am obișnuit, serile de miercuri sunt dedicate party-urilor Karaoke, de la ora 23:00. Iar serile de weekend le putem petrece cu dj Adrianno & TENDIX.

Dacă doriți o petrecere privată pentru o zi de naștere, party-uri ale companiei sau orice alt eveniment între prieteni, Green Pub pune la dispoziție zona lounge pe care o puteți închiria pentru astfel de petreceri. Pentru mai multe detalii: telefon 0771 721 923.

Alte date de contact:

Adresă: Piața Unirii, numărul 2 -4 – Pasajul Vulturul Negru
E-mail: [email protected]
Facebook: Green Pub Oradea
Program:
L – J, între 09:00 și 02:00
V, între 09:00 și 04:00
S – D, între 12:00 și 04:00