Seara gastronomică, preparate excepționale Reliva și vinuri ReWine

de |

Seara gastronomică, preparate excepționale Reliva și vinuri ReWine.

Restaurantul Reliva din Oradea organizează miercuri, 29 noiembrie, de la 19.30, un eveniment inedit, Seara gastronomică”. Sunt așteptați gurmanzii care doresc să savureze preparate deosebite din gastronomia franțuzească alături de vinuri excelente, alese cu grijă de către echipa ReWine. Cei prezenți se vor bucura de un meniu de excepție, alcătuit din 6 feluri de mâncare. Fiecărui fel de mâncare i se va alătura un vin deosebit, atent selecționat pentru a pune în valoare gustul fiecărui preparat.

Primul fel de mâncare servit va fi Terina de foie gras, în sos de porto. Un preparat franțuzesc cunoscut în întreaga lume, care vă va purta, cu ajutorul gustului, direct pe meleagurile Franței. Acest preparat va fi servit alături de vinul Bortolotti-Muscato Dolce-Italia /valdobbiaden. Băutura oferă un gust dulce plăcut, echilibrat și ușor picant.

Următoarele preparate deosebite vor fi servite alături de vinuri, după cum urmează:

Supă de fazan, cu legume de sezon, alături de un vinho verde din Portugalia, Vilacetinho. Salata Nicoise, cu ton proaspăt, măsline, anșoua, ouă de prepeliță și dressing de plante aromate, va constitui cel de-al treilea fel de mâncare. Un rose de pe Domeniul Vlădoi va fi vinul alăturat, mai exact Anca Maria.

La cel de-al patrulea preparat veți putea savura tartar de krab, spumă de trufe, apă de roșii. Trecem la un vin din Noua Zeelandă, un sauvignon blanc: Dusky Sounds. Cotlet de mistreț cu sos de afine, pară fiartă în vin și piure de mazăre servit alături de vin Corte Lenguin, Amarone Classico, din Italia, va fi al V-lea fel din meniu.

Seara se încheie cu un desert ușor, gustos: cheescake. Desertul va fi pus în valoare de către vinul Beres Tokaji, Sargamuskolaty, din Ungaria. Locurile sunt limitate, fiind un eveniment exclusivist, destinat mai ales celor pasionați de gastronomie și de vinuri bune.

Accesul se face pe bază de rezervare.

Telefon:  0359/170800.

Prețul este 95 de lei/ persoană.