Școala de vară FSE, eveniment de interes pentru studenți

de |

Școala de vară FSE, eveniment de interes pentru studenți.

În perioada 17-21 iulie, 2017 a avut loc Școala de vară FSE. Prima ediție a Școlii de vară ”COMPANIES – STUDENTS – FACULTIES: connected together for a better absorbtion on the labor market”, a fost organizată de către Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității din Oradea.

Studenții au arătat interes deosebit față de acest proiect. Astfel, au fost prezenți în număr mare la această școală de vară, organizată de cadrele didactice ale Facultății de Științe Economice din cadrul Universității din Oradea, cu sprijinul studenților voluntari reprezentanți ai Asociației Studenților Economiști.

Școala de vară s-a desfășurat timp de 5 zile, în care participanții au avut posibilitatea de a descoperi noi oportunități, de a participa la seminarii și workshop-uri interactive. Nu în ultimul rând, studenții au putut lua contact cu mediul de business bihorean.

Proiectul s-a dovedit a fi un succes și pentru organizatori și pentru participanți. Studenții s-au declarat pe deplin mulțumiți de programul și cunoștințele acumulate în cadrul Școlii de vară, și așteaptă cu interes o viitoare ediție.

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.