de |

Vineri, 25 noiembrie, vă invităm de la ora 18:30 la Prezentarea Școlii de Filosofie Noua Acropolă.

În Grecia antică, „Acropole” desemna partea cea mai înaltă a oraşului. Era locul în care lumea formelor concrete se unea armonios cu lumea invizibilă a ideilor.

Acropola reprezintă un loc simbolic pentru imaginaţia noastră, care ne sugerează ascensiunea spre punctul cel mai înalt din noi înşine.

Considerăm că lumea de azi are nevoie de noi „Acropole”, realizate nu din piatră, ci din fiinţe umane, „Acropole” ridicate în inima oraşelor noastre, în cadrul cărora oamenii să dezvolte o viaţă interioară elevată, restabilind legături profunde cu ceilalţi şi cu natura.

Astăzi, Asociaţia Culturală Noua Acropolă este prezentă în peste cincizeci de ţări, reunind mai mult de 15.000 de voluntari, precum şi sute de mii de simpatizanţi, care se exprimă în peste cincisprezece limbi şi reprezintă o gamă largă de confesiuni, origini etnice şi moşteniri culturale, ceea ce constituie un admirabil exemplu de convieţuire şi înţelegere.

Programul de vineri:

* 18:30 – 19:30 Prezentarea programului de cursuri și activități al Noii Acropole bazat pe trei piloni: filosofie, cultură și voluntariat;

* 19:30 – 20:30 O discuție despre filosofie practică și modalitățile de implicare și colaborare pentru susținerea unei Școli de Filosofie astăzi.

Data: 25 noiembrie 2016, ora 18:30
Locul de desfășurare: Piața Unirii, nr. 5, ap. 10 (interfon 7), Oradea (lângă Piraeus Bank)

Mai multe informații la telefon 0755 292 542 sau e-mail [email protected]. Intrarea este liberă!

Avem nevoie de Filosofie, Noua Acropolă Oradea